Контакти

Керанка Байчева
Председател на УС

мобилен: 00359 89 857 5963
тел. : 056 82 56 01

и-мейл: kb@ravnovesie.eu

 

Адрес:

гр. Бургас
8000
ул. „Граф Игнатиев“ №7, ет. 3